Logo_haraszti_nagyon-jo
Kömény Levente

Bemutatkozó

“Ha előbb gondolkodom és felkérek egy tervezőt, akkor rengeteg időt és pénzt megspórolok vele.”

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS / LAKBERENDEZÉS / 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Tervezőknek –> Tedd munkáidat még látványosabbá valósághű látványtervekkel.
Beruházóknak –>Teljeskörű építészeti és belsőépítészeti 3D látványtervezést kínálok beruházóknak.
Magánszemélyeknek –> Szolgáltatásaink segítik a kivitelezést is, hiszen megkönnyítik a legszebb árnyalatok és formák megtalálását, a megfelelő anyagok kiválasztását.

Ajánlatok / Termékek

Ajánlat

Lakberendezés

11 900 - 15 900 Ft / m²

Szolgáltatásaim segítik a kivitelezést is, hiszen megkönnyítik a legszebb árnyalatok és formák megtalálását, a megfelelő anyagok kiválasztását, az ideális terek megalkotását a legoptimálisabb elrendezésben.

Lakás felújítása és berendezése / Ház felújítása és berendezése / Üzlet, Iroda, Kirakat felújítása és berendezése / Konszignáció készítés / Tanácsadás / Beszerzés és Projektmenedzsment

Tovább
Ajánlat

Belsőépítészeti Tervezés

14 900 - 20 900 Ft / m²

Szolgáltatásaim segítik a kivitelezést, hiszen megkönnyítik a legszebb árnyalatok és formák megtalálását, a megfelelő anyagok és bútorok kiválasztását, illetve az ideális elrendezési terek megalkotását.

Teljeskörű Belsőépítészeti és Lakberendezési Tervezés / Egyedi bútortervezés / Műszaki Terv dokumentáció / 3D Látványtervek / Bevásárló lista / Szakemberek

A termékkép a BeataDesign-nak készült.

Tovább
Ajánlat

3D Látványtervezés

39.990 Ft/Látványterv

Látványterveim valósághűen megjelenítik a megrendelő elképzeléseit, legyen szó akár egy építőipari beruházásról, lakópark, társasház, családi ház 3D látványtervezéséről, akár egy termékről. Az elkészült látványtervek segítenek a döntésben, hogy az addig csak építészeti tervrajzokon létező dolgok, hogy fognak kinézni a valóságban. Hatékonyan segít az értékesítésben és online marketingben egyaránt.

Tovább

Galéria

Copyright by suitmyhome.com! Belső látványtervek Gyarmati Beáta lakberendező elképzelései alapján készültek.

Elérhetőségek